تجاوز اسرائیل به جنوب لبنان همزمان با آغاز مذاکرات بیروت و تل‌آویو آغاز دور پنجم مذاکرات لبنان و اسرائیل در واشنگتن عضو هیات مذاکره‌کننده: انحصار خرید کالای آمریکایی در هیچ تفاهم و توافقی وجود ندارد دبیرکل جدید اتحادیه عرب تعیین شد / نبیل فهمی کیست؟ چه کسی نخست وزیر بعدی بریتانیا است؟ ماجرای ورود بازرسان آژانس به ایران چیست؟ منبع آگاه: صرف شدن پول‌های بلوکه شده برای خرید غلات واقعیت ندارد ادعای ترامپ: ایران با بازرسی‌های هسته‌ای موافقت خواهد کرد پاکستان: توافق ایران و آمریکا، به معنای پایان سیاسی نتانیاهو است وزارت خارجه آمریکا: روبیو فردا راهی خاورمیانه می‌شود نیویورک تایمز: ترامپ خواستار تسلیم ایران برای پایان جنگ بود؛ اما آمریکا بود که تسلیم شد فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده

دستور الکاظمی برای تسهیل ورود زائران ایرانی از مرز مهران به عراق

دستور الکاظمی برای تسهیل ورود زائران ایرانی از مرز مهران به عراق نخست وزیر عراق طی دستوری تسهیل امور زائران ایرانی در مرز «زرباطیه» (مهران) را طبق قانون خواستار شد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۶ - ۰۳ مهر ۱۴۰۰ - 2021 September 25
کد خبر: ۱۰۳۳۶۶

به گزارش راهبرد معاصر، با شیوع ویروس کرونا و تدابیری که دولت عراق برای ورود زوار اربعین به این کشور در نظر گرفته بود هر کشوری برای ورود به این عراق ظرفیت خاصی داشت و ایران نیز از این قانون مستثنی نبود و بنا شد تا شماری از زوار اربعین که بخشی از آن‌ها موکب داران تشکیل می‌دادند از طریق هوایی راهی زیارت شوند. اما از طرفی شماری از عاشقانه و دلدادگان حسینی راهی مرز‌های ایران شدند تا بلکه بتوانند همچون سالیان گذشته راهی دیار عشق شوند که با در بسته مرز‌ها روبرو شدند.

اما ساعاتی پیش خبرگزاری رسمی عراق (واع) از بخشنامه جدیدی خبر داد که توسط مصطفی الکاظمی، نخست وزیر عراق و منحصرا درباره حضور زائران ایرانی در مرز «زرباطیه» (مهران) صادر شده است مبنی بر اینکه؛ سرلشکر عمر عدنان الوائلی، رئیس سازمان گذرگاه‌های مرزی به همراه عدنان الوائلی، معاون رئیس این سازمان و مدیر کل دایره عملیات و برنامه ریزی با هدف اطلاع از جریان کار و بررسی چالش‌ها و یافتن راه حل برای افرادی که در مرز حضور دارند، از گذرگاه مرزی زرباطیه بازدید کردند.

در این بیانیه با تاکید بر این موضوع که گذرگاه مرزی زرباطیه در گذشته از جمله گذرگاه مهمی برای انتقال زائران ایرانی محسوب می‌شده است و هم اکنون با توجه به حضور تعداد زیادی از زائران ایرانی در این مرز و طبق دستور مصطفی الکاظمی، نخست وزیر عراق با تسهیل امور زائران براساس قانون موافقت شده است.


براین اساس، مرز مهران از ساعت ۲۱ روز جمعه به وقت محلی عراق به روی زائران اباعبدالله الحسین (ع) در آستانه زیارت اربعین باز شده است و طبق دستور مصطفی الکاظمی و رایزنی با طرف ایرانی درباره ورود زائران، هماهنگی و توافق صورت گرفته است تا این موضوع بر اساس قانون حل و فصل شود./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار